Zet je in voor een veiligere wereld

In deze continu veranderende wereld worden er in razendsnel tempo nieuwe technologieën ontwikkeld. Door nieuwe techniek en alsmaar slimmer wordende algoritmes wordt de beveiligingswereld steeds complexer. Denk hierbij aan slimme camera’s en sensoren en het koppelen van data waarmee we real-time dreiging proactief kunnen monitoren. Als voorloper op het gebied van innovatie speelt Securitas in op de kansen die dit biedt voor de veiligheid en beveiliging van onze klanten.
Het digitale speelveld dat zich nu vormt laat zien dat techniek en IT onmisbaar is. Als Engineer, Monteur of Projectleider bij Securitas Technology werk je aan beveiligingsoplossingen waar de meeste mensen vandaag de dag nog nooit van gehoord hebben. Jij werkt hier aan beveiligingsoplossingen van de toekomst.
Zet je in voor een veiligere wereld
Zet je in voor een veiligere wereld

Mogelijkheden voor jou

Of je nu als accountmanager, werkvoorbereider, engineer of monteur aan de slag gaat, bij Securitas verwelkomen wij je graag. Een carrière bij Securitas biedt jou de kans om mee te bouwen aan een veiligere wereld.
Wil je vrijblijvend met ons praten? Wij drinken graag een kop koffie met je om de mogelijkheden te bespreken. Daar staan wij alleen maar voor open. Stuur ons een bericht of bekijk de openstaande vacatures! Wie weet draag jij binnenkort wel bij aan een veiliger Nederland.

Welke functie past bij jou?

Job alert

Laat je droombaan niet schieten