Breng alle slimme oplossingen samen tot één integrale beveiligingsstrategie

“We help make your world a safer place”,
Vanuit die purpose gedachte verken je samen met de branchemanager de optimalisatie mogelijkheden ten aanzien van de beveiliging voor jullie klanten. Dit doe je zowel op kantoor als ook on-site bij de klanten. Je wilt immers de klanten echt leren kennen.
Wanneer jullie samen met de klant voldoende kansen zien om de kwaliteit en de efficiency van beveiliging te optimaliseren start je met een operationele en functionele analyse. Welk doel ligt ten grondslag aan de huidige inrichting van beveiliging en hoe verhoudt deze zich met de actualiteit? Past de huidige inrichting nog binnen het huidige dreigingsklimaat? Het vergelijk tussen doel en de huidige inrichting legt voor jou de kansen en bedreigingen bloot.
Breng alle slimme oplossingen samen tot één integrale beveiligingsstrategie
Met de gesignaleerde kansen en bedreigingen ga jij aan de slag om de inrichting van beveiliging optimaal aan te laten sluiten bij de doelstellingen. Je zet hiervoor niet alleen jouw (technische) kennis van beveiliging in maar werkt hiervoor als projectverantwoordelijke ook nauw samen met de klant, de branchemanager en met de specialisten van Technology. De uiteindelijke oplossing, met een hernieuwde inrichting van servicelijnen en beveiligingstechniek, biedt de klant een kwalitatieve, efficiënte en proactieve beveiliging. Jou geeft het een enorme voldoening!
Kortom, een commerciële en (technisch) inhoudelijk rol met veel vrijheid waarbij je verantwoordelijk bent voor de eindresultaten van een project.
Job alert

Mis nooit een interessante vacature