Objectbeveiliger

Van musea tot ziekenhuizen, datacenters tot universiteiten of kantoorpanden objectbeveiligers werken op veel locaties. Op al deze (high risk) locaties staat de beveiliging van de bezoekers, de medewerkers en het object centraal. Geen dag is hetzelfde dankzij een uitgebreid takenpakket; je loopt brand- en sluitrondes, maakt bezoekerspassen aan, je controleert bezoekers en binnenkomende goederen en bent daarbij waakzaam en alert. Met als hoofddoel het creëren van veiligheid op locatie zodat zowel de bezoekers, de werknemers en je collega’s zich veilig voelen. Bij Securitas vinden we het belangrijk dat er ruimte en mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
Objectbeveiliger

Werken op bijzondere objecten

Bij Securitas kun je werken bij de mooiste objecten! Heb jij er interesse in om actief bij te dragen aan veiligheid én daarbij werkzaam te zijn op bijzondere locaties? Dat kan! Bekijk hier een korte video waarbij onze medewerkers je laten zien hoe het is om te werken voor de Universiteit Utrecht en het Nationaal Militair Museum. We bieden niet alleen mooie objecten maar ook goede carrièrekansen bij een innovatieve werkgever die voorloopt in de branche.

Werken op speciale locaties

Ook is het bij Securitas mogelijk om naast mooie objecten ook hele gebieden te beveiligen. Zoals je in de video kunt zien, beveiligen wij bijvoorbeeld een geheel chemisch terrein. Onze beveiliger neemt je mee in wat hij dagelijks meemaakt op een van de drukste industriële gebieden van ons land.

Enthousiast? Solliciteer dan nu op één van onze vacatures als Objectbeveiliger! We help make your world a safer place.
Emel

Emel (23)

De werksfeer is top. Met mijn collega’s, maar zeker ook met mijn leidinggevende. Ik kan altijd even bij haar binnenlopen en ze maakt gewoon tijd voor je als het nodig is.
Patrick

Patrick (25)

Bij zo'n defensielocatie voel ik me helemaal thuis. Het is best complex maar dan kun je laten zien dat je een professional bent en dat voelt heel goed. Je hoort er gewoon bij hier!
Job alert

Mis nooit een interessante vacature