Rijd mee in de wereld van de Mobiele surveillance

Securitas zorgt met mobiele surveillance en aansturing vanuit het Securitas Operations Center (SOC) voor een effectieve en efficiënte afhandeling van alarmmeldingen. Securitas is specialist en marktleider op het gebied van mobiele surveillance in Nederland. We hebben 25 lokale vestigingen 295 auto’s en +- 750 surveillanten die de alarmmeldingen, opening- en brand-/sluitrondes en interne- en externe rondes verzorgen. De surveillancewagens staan via GPS continu in verbinding met het SOC waar automatisch wordt berekend welke surveillant het dichtst bij een alarmmelding is, zo kan er snel geschakeld worden.
Rijd mee in de wereld van de Mobiele surveillance
Rijd mee in de wereld van de Mobiele surveillance

Wat doe je precies?

Als Mobiel Surveillant maak je van alles mee. Zodra er een alarmmelding binnenkomt, ga je eropaf. Ter plekke tref je soms gekke situaties aan, zowel overdag als ’s nachts, maar jij weet koelbloedig te handelen. In een dienstauto rijd je controlerondes op locatie bij verschillende objecten of kantoorpanden. Met een scherpe blik signaleer je verdachte en onveilige situaties. Je krijgt daarbij hulp van de meest geavanceerde apparatuur en je staat veelvuldig in contact met hulpdiensten waaronder de politie. Daarnaast werk je ook veel samen met collega’s. Samen vormen jullie een hecht team dat maximale veiligheid garandeert.
Wil je nog meer informatie, kijk bij de vacature bij jou in de buurt!
Jasper

Jasper (31)

Bij Securitas heb ik de kans gekregen om mijzelf te ontwikkelen. De uitdagingen en nieuwe situaties zijn voor mij de drijfveer om gemotiveerd te blijven. Ik werk al bijna 12 jaar bij dit mooie bedrijf!
Jennifer

Jennifer (23)

Ik volg de opleiding Beveiliging via Securitas. Mijn praktijkuren werk ik bij de Mobiele surveillance. En dankzij Securitas krijg ik de kans om ervaring op te bouwen en door te kunnen groeien bij de Mobiele surveillance.
Erik

Erik (59)

Ik ben in mei 2020 aangenomen bij Securitas. Een baan vol afwisseling en verantwoording , ik heb er zin in!
Job alert

Mis nooit een interessante vacature