Doorgroeien is belangrijk!

Of je nu net begonnen bent bij Securitas of al even aan de weg timmert, de kans is groot dat je graag je horizon wilt verbreden. En waar beter dan bij Securitas zelf?

Niet alleen jij maar ook Securitas word er uiteindelijk beter van. Een van de eerste dingen waar je aan denkt is misschien promotie, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn! Er zijn tal van collega's die je voor zijn gegaan en van objectbeveiliger zijn doorgegroeid naar een management of kantoorfunctie. Wat dan betreft staan alle opties voor je open.

Eindeloos veel mogelijkheden

Ben je beveiliger en denk je aan een vervolgstap? Dan zit je bij Securitas op het juiste adres! Of je simpelweg van object/specialisme wilt veranderen of dat je de toe bent aan een nieuwe uitdaging op een totaal andere functie, wij kunnen je helpen!

Wij willen je graag helpen met het behalen van jouw doelen. Bekijk onze interne vacatures in het overzicht of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken!

Marije (36)

Ik ben begonnen als beveiligster en ben nu teamleider

Peter (26)

Ik heb mijn opleiding beveiliging gedaan bij Securitas en heb ik korte tijd de titel als hoofdbeveiliger

Noor (41)

Na 10 jaar in de beveiliging was ik toe aan een nieuwe uitdaging, nu werk ik als salarisadministrateur op ons hoofdkantoor!

Job alert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures