Bekijk per specialisme hoe jij het verschil kan maken

Over Securitas

Over Securitas

Een carrière bij Securitas biedt jou de kans om te bouwen aan een veiligere wereld. Samen met meer dan 345.000 collega's wereldwijd, speel je iedere dag in op de kansen en bedreigingen die technologische en maatschappelijke ontwikkelingen met zich meebrengen. Je wordt de drijvende kracht achter onze missie om deze continu veranderende wereld te transformeren, naar een veiligere plek om in te leven en werken.

Een veiligere wereld

Wil jij het verschil maken en bouwen aan een veiligere wereld? Houd je er niet van om toe te kijken, maar wil je de toekomst juist meebepalen? Klopt jouw hart sneller door de ontwikkeling van slimme technologie? Welkom bij Securitas.

Een nieuwe kijk op beveiliging

De huidige samenleving met nieuwe dreigingsbeelden noodzaakt organisaties hun veiligheid op een andere manier in te richten. Securitas heeft daarom een nieuwe kijk ontwikkeld op de beveiliging van vandaag. Niet langer beveiligen we op basis van eerder vastgelegde risico's, maar monitoren en acteren we op afwijkende signalen vanuit real-time data en menselijk gedrag. Deze visie resulteert in preventieve oplossingen met maximale samenwerking tussen mens, kennis en technologie.
Een veiligere wereld
Patrick

Patrick (25)

"Bij zo'n defensielocatie voel ik me helemaal thuis. Het is best complex maar dan kun je laten zien dat je een professional bent en dat voelt heel goed. Je hoort er gewoon bij hier."
Ewout

Ewout (22)

"Securitas betaalt altijd op tijd en mijn rooster heb ik ook altijd zoals we hebben afgesproken. Dat is zo belangrijk, dat je kunt vertrouwen op je werkgever."
Maartje

Maartje (55)

"Ik werk op twee verschillende locaties. Dat is lekker afwisselend en zo kan ik extra uren maken."
Sluit je aan
Job alert

Laat je droombaan niet schieten.